Jimdo is een internationaal bekende website builder tool. De website is volledig in het Nederland beschikbaar, evenals alle functionaliteiten die Jimdo biedt. Daarnaast heeft het bedrijf achter de online dienst een groot team in dienst, die al je website gerelateerde vragen kan beantwoorden.

De website builder biedt voor zowel beginners als gevorderden veel mogelijkheden. Je hebt in principe totaal geen codetaal nodig om een Jimdo website te maken, maar als je een beetje verstand hebt van HTML en CSS dan kun je de website eenvoudig verder aanpassen.

Zoals veel andere website builders biedt Jimdo ook een gratis versie aan. Hier heb je geen creditcard voor nodig, slechts een werkend e-mailadres.

Wij zijn een beetje teleurgesteld als het om het aanbod aan beschikbare templates gaat. Je kunt ver komen met een gratis versie. Maar als je meer mogelijkheden wilt, dan kan dat vanaf 5 euro per maand.

Jimdo is een prima website maker tool. Een gratis website maken is op verschillende manieren te doen. Probeer het een keer uit om erachter te komen of het een geschikte oplossing voor jou is.


Beste alternatief voor Jimdo?

Alternatieve website builder

Probeer gratis eens JouwWeb of bekijk de JouwWeb review met handleiding voor meer informatie.

Andere geteste website builders

Lees hier Jimdo Ervaringen op BesteWebsiteBuilder.nl