JouwWeb is een Nederlandstalige websitebouwer die is ontworpen om Nederlanders en Belgen te helpen met hun eigen websites bouwen en hun werk online te presenteren, ongeacht hun technische ervaring. Zonder enige kennis van coderen, kan je binnen een uur, jouw eigen mooie gratis website aanmaken.

Bekijk de video JouwWeb handleiding

Hoe werkt JouwWeb Pro?

JouwWeb heeft een gratis abonnement, maar dat betekent wel dat je een JouwWeb subdomein gaat gebruiken (bijvoorbeeld FeestmetRobin.JouwWeb.nl. In het geval van een gratis versie worden er ook advertenties getoond. Om een een eigen domein en extra functies te gebruiken moet je betalen voor een Pro pakket.

Voor wie is JouwWeb geschikt?

JouwWeb.nl is zeer geschikt voor kleine bedrijven en particulieren. JouwWeb heeft momenteel meer dan 27000+ betalende gebruikers en hoge klanttevredenheid scores op Trustpilot.

Veelgestelde vragen over JouwWeb

Wat is JouwWeb?

De innovatieve JouwWeb drag & drop website builder tool is gemakkelijk te gebruiken. Er zijn geen geavanceerde technische vaardigheden nodig om er een gloednieuwe website mee te bouwen. Je hoeft geen software te downloaden (JouwWeb draait op jouw webbrowser) en de site is automatisch gehost.

Wat vinden klanten ervan?