Hoe kan ik mijn Wix account opzeggen?

Als je jouw Wix-website wilt opzeggen, dan kan je dat op verschillende manieren doen. Volg de onderstaande stappen om jouw Wix-website op te zeggen:

  1. Log in op jouw Wix-account.
  2. Ga naar de pagina “Mijn account”.
  3. Klik op “Abonnementen” en zoek het abonnement dat je wilt opzeggen.
  4. Klik op “Abonnement beheren”.
  5. Klik op “Abonnement opzeggen” en bevestig jouw keuze.

Jouw Wix-website wordt dan aan het einde van uw abonnementsperiode verwijderd. Als je jouw domeinnaam wilt behouden, moet je deze verhuizen naar een ander domeinnaam registrar voordat jouw abonnement afloopt. Let op: als je jouw website verwijdert, kun je deze niet herstellen en gaan alle gegevens verloren. Zorg er dus voor dat je een back-up hebt gemaakt voordat je jouw Wix website opzegt.

Wix premium opzeggen en geld terug?

Beste alternatief voor Wix?

Ben je toe aan iets goedkopers? JouwWeb is een Nederlandse websitebouwer die zich richt op het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring voor mensen die geen technische kennis hebben. Hier zijn enkele redenen waarom JouwWeb beter kan zijn dan Wix:

  1. Eenvoudiger te gebruiken: JouwWeb biedt een eenvoudigere interface dan Wix, waardoor het gemakkelijker is om een website te bouwen en aan te passen. Je hoeft geen technische kennis te hebben om een website te maken met JouwWeb.
  2. Lagere prijzen: JouwWeb biedt een aantal betaalbare prijspakketten voor mensen die een beperkt budget hebben. Het instappakket van JouwWeb is bijvoorbeeld goedkoper dan het instappakket van Wix.
  3. Betere klantenservice: JouwWeb biedt een betere klantenservice dan Wix. Het ondersteuningsteam van Webador is snel en behulpzaam, en staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.
  4. Gebruiksvriendelijkheid: JouwWeb is over het algemeen gebruiksvriendelijker dan Wix. Het heeft een intuïtieve interface en biedt talloze sjablonen en functies om jouw website aan te passen zonder dat je veel tijd hoeft te besteden aan het leren van de technische kant.

Hoewel Wix een goede websitebouwer is, kan JouwWeb beter zijn voor mensen die op zoek zijn naar een meer gebruiksvriendelijke en betaalbare optie. JouwWeb biedt meer waar voor jouw geld en heeft een betere klantenservice dan Wix.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *