Hoe kan ik mijn eigen domeinnaam toevoegen aan Wix?

We begrijpen dat het toevoegen van een eigen domeinnaam aan Wix een belangrijke stap kan zijn bij het maken van een professionele en gepersonaliseerde website. In dit artikel willen we je helpen om deze stap te zetten en uitleggen hoe je jouw eigen domeinnaam aan Wix kunt toevoegen.

Bekijk de video tutorial:

In deze video leer je hoe je een domeinnaam aan je Wix-website toevoegt. KnowledgeBase legt stap voor stap uit hoe je jouw eigen domeinnaam kunt registreren en koppelen aan je Wix-website, zodat je een professionele uitstraling kunt creëren en je online aanwezigheid kunt versterken.

Stap 1: Registreer jouw domeinnaam

Als je nog geen domeinnaam hebt, dan moet je er een registreren. Dit kan bij veel verschillende providers, zoals Mijndomein of Hostnet. Houd er rekening mee dat het kiezen van een goede domeinnaam belangrijk is voor jouw online aanwezigheid. Kies een domeinnaam die relevant is voor jouw bedrijf en gemakkelijk te onthouden is.

Stap 2: Ga naar Wix en kies uw pakket

Als je jouw domeinnaam hebt geregeld, dan ga je naar Wix en kies je het pakket dat het beste bij je past. Wix biedt verschillende pakketten aan, afhankelijk van jouw behoeften. Kies het pakket dat het beste past bij jouw wensen en budget.

Stap 3: Koppel uw domeinnaam aan jouw Wix-website

Als je jouw pakket hebt gekozen, dan je kun je jouw domeinnaam koppelen aan jouw Wix-website. Ga naar de ‘Domeinen’ pagina in jouw Wix-dashboard en klik op ‘Domein koppelen’. Voer jouw domeinnaam in en volg de instructies op het scherm. Als jouw domeinnaam nog niet is geregistreerd bij Wix, kun je deze ook registreren tijdens het koppelingsproces.

Bevestig jouw e-mailadres Wix stuurt je een e-mail om jouw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail om jouw e-mailadres te bevestigen.

Stap 5: Publiceer jouw Wix website

Als je jouw domeinnaam hebt gekoppeld en jouw e-mailadres hebt bevestigd, dan kun je jouw website publiceren. Klik op ‘Publiceren’ in jouw Wix-dashboard en jouw website wordt live gezet.

Stap 6: Controleer jouw website

Controleer of jouw website correct is gepubliceerd en of jouw domeinnaam correct wordt weergegeven. Je kunt dit doen door jouw website te bezoeken en te controleren of alles correct werkt. Het kan tot 48 uur duren voordat jouw website volledig is gepubliceerd.

Samenvatting

Het toevoegen van jouw eigen domeinnaam aan Wix is een eenvoudig proces dat uit verschillende stappen bestaat. Door deze stappen te volgen, kun je jouw website een professionele uitstraling geven en jouw online aanwezigheid versterken. Registreer de domeinnaam, kies jouw Wix-pakket, koppel jouw domeinnaam aan jde Wix-website, bevestig jouw e-mailadres, publiceer de website en controleer uiteindelijk jouw website. Als je deze stappen volgt, kun je binnen korte tijd jouw eigen domeinnaam aan Wix toevoegen en jouw online aanwezigheid verbeteren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *